GE Lighting LED CANDLE 5.5W 827 E14

Слика од продуктот GE Lighting LED CANDLE 5.5W 827 E14
GE Lighting LED CANDLE 5.5W 827 E14

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   470 lm,

- Номинална моќност:  5,5 W,

- Фактор на моќност:  >0,5 ,

- Макс. дијаметар: 35 mm,

- Тежина: 0,029 kg,

- Животен век: 10.000 ч.

 

Повеќе информации на LED5.5/B35/827/E14/220-240V.