SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 2FT 10W 1000LM 840

Слика од продуктот SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 2FT 10W 1000LM 840
SYLVANIA FB ToLEDo T8 V3 2FT 10W 1000LM 840

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   1000lm,

- Номинална моќност:  10W, 

- Фактор на моќност:  0,95, 

- Должина: 600 mm. 

- Тежина: 0,125 kg, 

Гаранција: 3 години

 

 

 Повеќе информации најдете на: FB ToLEDo T8 V3 2FT 10W 1000LM 840.