INESA MX018 Ceiling light PIR 8W 600lm 4000K

Слика од продуктот INESA MX018 Ceiling light PIR 8W 600lm 4000K
INESA MX018 Ceiling light PIR 8W 600lm 4000K

Опис на продуктот

Надградна светилка со сензор за движење.

Карактеристики:

- Светлосен флукс: 600lm,

- Моќност: 8W,

- Дијаметар: 260 mm,

- Тежина: 0,49 kg,

- IP карактеристика: IP20,

- Гаранција: 3 години.

 

Повеќе информации на: MX018 Ceiling light PIR 8W 600lm 4000K.