INESA GU10 4W 38° LED Spot 6500K Dimmable

Слика од продуктот INESA GU10 4W 38° LED Spot 6500K Dimmable
INESA GU10 4W 38° LED Spot 6500K Dimmable

Опис на продуктот

Карактеристики:

 

- Светлосен флукс:   280 lm,

- Номинална моќност:  4 W,

- Фактор на моќност:  0,5 ,

- Макс. дијаметар: 50 mm,

- Тежина: 0,030 kg,

- Гаранција: 3 години.