SYLVANIA START FLAT PANEL LED HIGH EFFICIENCY 600 4000K

Слика од продуктот SYLVANIA START FLAT PANEL LED HIGH EFFICIENCY 600 4000K
SYLVANIA START FLAT PANEL LED HIGH EFFICIENCY 600 4000K

Опис на продуктот

SYLVANIA START FLAT PANEL LED HIGH EFFICIENCY 600 4000K панелот овозможува вградна и надградна монтажа на таван. За надградната монтажа, дополнително, се употребува рамка за прицврстување на таванот. 

Карактеристики:

- Светлосен флукс: 4200lm,

- Моќност: 36W,

- Должина: 595 mm,

- Ширина: 595 mm,

- Тежина: 2,894kg,

- IP карактеристика: IP20/40,

- IK карактеристика: IK03,

- Животен век: 50000 ч.

 

Повеќе информации на: START FLAT PANEL LED HIGH EFFICIENCY 600 4000K .