INESA ZY228 Floodlight 90W 7200lm 5700K

Слика од продуктот INESA ZY228 Floodlight 90W 7200lm 5700K
INESA ZY228 Floodlight 90W 7200lm 5700K

Опис на продуктот

Рефлекторот ZY228 Floodlight 90W 7200lm 5700K се одликува со висок степен на заштита од надворешни влијанија.

Се карактеризира со:

- висок квалитет на изработка,

- 5 години гаранција,

- тежина 2,09 kg

- лесна монтажа,

- работа при амбиентална температура од -20 °C до +40 °C,

- IP карактеристика: IP65,

- IK карактеристика: IK08.

 

Повеќе информации на: ZY228 Floodlight 90W 7200lm 5700K .