Concord Curvelyte

Слика од продуктот Concord Curvelyte
Concord Curvelyte

Опис на продуктот

Соодветното осветлување има потенцијал да ја зголеми продуктивноста и точноста во било која канцеларија. Curvelyte нема само убав изглед, туку  со иновативниот двоен ред на LED диоди за директна и индиректна дистрибуција на светлина, заедно со 30% до-осветлување за да се елиминираат темните ефекти на таванот, Curvelyte ветува дека ќе го испорача токму тоа што се бара. Уште повеќе, Curvelyte е високо ефикасен до 131 lm/W и одржување на светлосниот флукс од 90% на 50.000 часа.

Concord Curvelyte претставува пример за високо ниво на естетика, прифатен од дизајнерите кои практикуваат минималистички дизајн. Со своите закривени линии за чист, остар и елегантен архитектонски изглед, Curvelyte е уникатен.

Одличен е за примена во канцеларии, училишта или конференциски сали.

 

Повеќе можете да најдете на Concord Curvelyte .